Mini-sessies

Natuurlijk, puur en
liefdevolle fotografie

Het moeder- en vaderschap brengt heel wat verandering met zich mee, zowel lichamelijk als mentaal.

Het is niet te onderschatten en tegelijkertijd zo uniek.

Bovendien maken we dit niet al te vaak mee. Zwanger ben je bijvoorbeeld maar een aantal keren in je hele leven. En – hoe cliché het ook klinkt – kids worden zo snel groot…

En net daarom is het zo belangrijk om deze momenten te laten vereeuwigen, zodat jij ten allen tijde kan terugkeren naar elke belangrijke periode in jouw leven (en in dat van je gezin).

Stel je eens voor...

✓ Je wilt even onthaasten van het dagelijkse leven en stilstaan bij het ‘nu’.

✓ Je wilt zelf als mama ook eens mee in beeld gebracht worden. Er bestaan heel wat foto’s van je gezin, maar een deftige met jullie allemaal? Helaas… (Als fotograaf ken ik dat maar al te goed.)

✓ Je wilt geen stijf gedoe tijdens een shoot, je wilt spontane momenten creëren en vastleggen. De shoot op zich mag een fijne uitstap met het gezin zijn.

✓ Je vindt de natuur heel belangrijk, je gaat graag wandelen en je kan echt genieten van een weekendje weg in de natuur. Dit natuurlijke en pure wil je ook in beeld brengen.

✓ Je vindt het belangrijk dat je de connectie mee in beeld kan brengen, zodat je nog lang kan nagenieten van dit moment in het ‘nu’.

Dan ben je bij mij écht aan het juiste adres om jullie in beeld te brengen.

Let's make memories together...

“Ik deed bij Tessy een borstvoedingsshoot met mijn dochtertje van 3 maanden. Van in het begin voelde ik me helemaal op mijn gemak. Tessy toetste geregeld af hoe ik me voelde bij bepaalde settings, of ik nog comfortabel zat, of we het niet te koud hadden, … We namen ook geregeld pauze om ons even in een warm dekentje te wikkelen. Tijdens de voedingsmomenten zelf heerste er zoveel rust. Ik vergat soms even dat Tessy foto’s aan het maken was en dat kan je zien in het eindresultaat. De foto’s zijn alles waar ik op gehoopt had. Ze stralen liefde en intimiteit uit, een mooie weerspiegeling van hoe ik mij voel bij borstvoeding geven. Ik ben enorm dankbaar voor de mooie herinnering aan deze periode.”
Amber Bekaert
Borstvoeding shoot
“Ik deed een tijdje geleden een zwangerschapsshoot bij Tessy. Ik was niet zo graag zwanger, en toch triggerde Tessy haar manier van fotograferen mij enorm! Nu ik bevallen ben van ons tweede kindje, kan ik alleen maar met een enorm fijn gevoel terugkijken naar zowel de shoot als de foto’s. Ik geniet volop van onze baby en heb toch een ongelofelijk mooie herinnering aan de moment waarop dat kleine wonder in mijn buik zat! Absoluut een aanrader voor alle zwangere mama’s!”
Ellen Hervent
Zwangerschap shoot

Mini-sessies 2023

In 2023 organiseer ik 4x mini-sessies van 30 minuten in Vosselaar (in april, juni, augustus en oktober). Je bent welkom als koppel, als klein gezin met kids en/of huisdieren… Deze sessies zijn krachtig en laagdrempelig. Ik begeleid je om speelse, spontane momenten vast te leggen van jullie. We maken namelijk gedurende dit half uur een wandeling in de omgeving van bos en zand, zodat er wat afwisseling is in achtergrond.

Bovendien heb ik altijd mijn portie humor mee, zodat jullie je beste glimlach tevoorschijn kunnen toveren.

 

Mijn werkwijze
bij mini-sessies

1

Aan het einde van deze webpagina vind je de data en knoppen om in te schrijven per datum. Je betaalt op deze webpagina een voorschot (€90) om je tijdslot te reserveren.

Voor de sessie ontvangen jullie een volgende brochure met extra informatie over de locatie, kleding tips etc. Zo kunnen we tijdens de sessie zelf meteen van start gaan samen.

2

Tijdens je gekozen moment fotograferen we 30 minuten. Ik help je met tips om jullie fotografie moment in te vullen. Zo krijgen we meteen mooie, spontane beelden die jullie weergeven zoals jullie zijn.

Na de sessie ga ik aan de slag met de selectie en de eerste ronde van de nabewerking van de beelden. Ik stuur je nadien jouw beelden via een online galerij.

3

Na het bekijken van de online galerij, kiezen jullie hoeveel beelden jullie willen aanschaffen. Ik heb drie mogelijkheden voor jullie:
5 beelden: €90
20 beelden: €110
ALLE (40-tal) beelden: €135

Deze prijs is bovenop het betaalde voorschot en wordt achteraf betaald. Hierna bewerk ik jullie gekozen beelden en na betaling krijg je jouw beelden toegestuurd zonder watermerk.

Bevries momenten voor altijd.

“Wat een fijne ervaring om met Tessy te gaan shooten. Ik voelde me helemaal op m’n gemak en ons zoontje zéker. Tessy zet haar model(len) op de eerste plaats. Het ging er spontaan, ontspannen en toch erg professioneel aan toe. Het voelde soms zelfs alsof er geen fotograaf bij was. En wat een prachtige resultaten! Daar gaan we nog lang van kunnen genieten.”
Kaatje Henderickx
Borstvoeding shoot
Een tijdje geleden deed ik met Tessy een borstvoedingsshoot. Ik was best wel zenuwachtig want je geeft letterlijk toch wel wat van je bloot. Ondanks het miezerige weer was het een super fijne ervaring. We voelden ons allebei enorm op ons gemak bij Tessy en het resultaat is fantastisch. Zo blij dat ik mooie herinneringen heb aan een intense periode.
Katinka Zegers
Borstvoeding shoot

Mijn naam is Tessy

Sinds 2019 ben ik professioneel fotograaf. Dankzij mijn ervaring als fotograaf, kan ik creatief uit de hoek komen en dankzij mijn portie humor kan ik jou tijdens je sessie volledig op je gemak stellen.

Sinds 2022 ben ik moeder van een prachtige dochter en startte ik met het vastleggen van alle fasen van mijn zwangerschap. Deze beelden zullen mij voor eeuwig doen stilstaan bij deze wonderlijke periode. 

En dat is wat ik voor jou ook gun.

Laat onderaan je gegevens achter en ik neem binnen de 48u contact met je op. Ik plan met veel liefde een shoot voor je in.

De laatste
praktische dingen...

✓ Er zijn steeds slechts enkele plekjes vrij. Wacht niet te lang om je gekozen tijd te bevestigen door je voorschot in orde te brengen. Dit kan via onderstaande knoppen meteen in orde gebracht worden.

✓ De beelden worden binnen de twee weken na de sessie doorgestuurd via een online galerij. Zo kan je meteen je favorieten aanduiden en je fotografie pakket uitkiezen.

✓ Omdat er zoveel geïnteresseerden op de wachtlijst staan, zal je jouw voorschot niet terugkrijgen na annulering. Je mag uiteraard wel vervanging zoeken voor je plekje.

✓ Stuur je extra vragen door via mail.

Ik kijk ernaar uit je te mogen ontmoeten binnenkort!

📍 Vosselaar
📅 zo 11 juni
🕑 8u15 tot 11u

📍 Vosselaar
📅 di 22 augustus
🕑 8u15 tot 11u

📍 Vosselaar
📅 zo 15 oktober
🕑 8u15 tot 11u

Veelgestelde vragen

Dit is een terechte vraag in ons land. Bij regen zal de mini-sessie verplaatst worden, want dit is ook voor mij als fotograaf niet fijn werken.

Bij bewolking gaat de sessie wel gewoon door, dit bezorgt zelfs mooie beelden en is ideaal voor een fotografie sessie. Fel en rechtstreeks zonlicht moeten we namelijk gaan vermijden tijdens onze fotografie sessie samen.

Het aanleveren van het volledige digitaal album gebeurt binnen de 2 weken na de shoot. Na ontvangst kunnen jullie starten met het maken van jullie selectie.

Nadat jullie je keuze gemaakt hebben en jullie favoriete beelden staan aangeduid, ga ik aan de slag met de beelden die jullie aangeduid hebben als favoriet. Deze beelden werkt ik volledig af voor jullie.

De foto’s worden geleverd via een online galerij die je de mogelijkheid geeft om de afbeeldingen te downloaden. 

Alle foto’s van Tessy Hellemans worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Dit staat ook in de algemene voorwaarden geschreven. Boek je een fotografie sessie, dan ga je automatisch akkoord met het gebruiken van jouw foto’s. Wil je dit liever niet, geef me dan zeker een seintje en dan hou ik daar rekening mee.

Met al je andere vragen contacteer je me gerust via mail. Ik help je graag zo goed mogelijk verder!