Fotosessie

Natuurlijk, puur en liefdevolle fotografie

Het moeder- en vaderschap brengt heel wat verandering met zich mee, zowel lichamelijk als mentaal.

Het is niet te onderschatten en tegelijkertijd zo uniek.

Bovendien maken we dit niet al te vaak mee. Zwanger ben je bijvoorbeeld maar een aantal keren in je hele leven. En – hoe cliché het ook klinkt – kids worden zo snel groot…

En net daarom is het zo belangrijk om deze momenten te laten vereeuwigen, zodat jij ten allen tijde kan terugkeren naar elke belangrijke periode in jouw leven (en in dat van je gezin).

Stel je eens voor...

✓ Je wilt even onthaasten van het dagelijkse leven en stilstaan bij het ‘nu’.

✓ Je wilt zelf als mama ook eens mee in beeld gebracht worden. Er bestaan heel wat foto’s van je gezin, maar een deftige met jullie allemaal? Helaas… (Als fotograaf ken ik dat maar al te goed.)

✓ Je wilt geen stijf gedoe tijdens een shoot, je wilt spontane momenten creëren en vastleggen. De shoot op zich mag een fijne uitstap met het gezin zijn.

✓ Je vindt de natuur heel belangrijk, je gaat graag wandelen en je kan echt genieten van een weekendje weg in de natuur. Dit natuurlijke en pure wil je ook in beeld brengen.

✓ Je vindt het belangrijk dat je de connectie mee in beeld kan brengen, zodat je nog lang kan nagenieten van dit moment in het ‘nu’.

Dan ben je bij mij écht aan het juiste adres om jullie in beeld te brengen.

Let's make memories together...

“Ik deed bij Tessy een borstvoedingsshoot met mijn dochtertje van 3 maanden. Van in het begin voelde ik me helemaal op mijn gemak. Tessy toetste geregeld af hoe ik me voelde bij bepaalde settings, of ik nog comfortabel zat, of we het niet te koud hadden, … We namen ook geregeld pauze om ons even in een warm dekentje te wikkelen. Tijdens de voedingsmomenten zelf heerste er zoveel rust. Ik vergat soms even dat Tessy foto’s aan het maken was en dat kan je zien in het eindresultaat. De foto’s zijn alles waar ik op gehoopt had. Ze stralen liefde en intimiteit uit, een mooie weerspiegeling van hoe ik mij voel bij borstvoeding geven. Ik ben enorm dankbaar voor de mooie herinnering aan deze periode.”
Amber Bekaert
Borstvoeding shoot
“Ik deed een tijdje geleden een zwangerschapsshoot bij Tessy. Ik was niet zo graag zwanger, en toch triggerde Tessy haar manier van fotograferen mij enorm! Nu ik bevallen ben van ons tweede kindje, kan ik alleen maar met een enorm fijn gevoel terugkijken naar zowel de shoot als de foto’s. Ik geniet volop van onze baby en heb toch een ongelofelijk mooie herinnering aan de moment waarop dat kleine wonder in mijn buik zat! Absoluut een aanrader voor alle zwangere mama’s!”
Ellen Hervent
Zwangerschap shoot

Investering

Hoe ga ik te werk als fotograaf?

Onderaan deze pagina kunnen jullie een formulier vinden om jullie shoot aan te vragen. Vervolgens krijg je van mij verdere instructies & brochures ter ondersteuning via mail toegestuurd.

Na boeking, stuur ik je een brochure en maak je je locatie en kledingkeuze aan de hand van de voorbeeld foto’s. Je betaalt geen extra kilometervergoeding wanneer je één van deze brochure locaties boekt (gelegen in omgeving Turnhout).

Bovendien mag je tijdens de sessie gebruik maken van mijn kimono en dekens (deze breng ik elke shoot mee).

Vervolgens vindt de shoot plaats. We fotograferen volledig op jullie tempo. Ik begeleid jullie tijdens het nemen van de beelden met de nodige humor. Op die manier werken we naar de spontane momenten toe en verdwijnt dat ongemakkelijk gevoel erg snel.

Na de shoot maak ik een selectie van alle beelden. Deze foto’s worden bewerkt in kleur en ZW. De beelden worden geleverd binnen de week via een beveiligde online galerij.

Kies je formule

Album sessie

  • ✓ 1 uur fotografie

  • ✓ max. 5 personen
  • ✓ zorgvuldige selectie van alle beelden
  • ✓ zorgvuldige nabewerking van alle geselecteerde (min. 40) beelden
  • ✓ levering van alle (min. 40) beelden via een online galerij 
  • ✓ inclusief kilometervergoeding in Turnhout, Oud-Turnhout en Vosselaar
  • ✓ levering van de beelden binnen de week na de shoot
  • ✓ inclusief 15x15cm album met linnen/leder look t.w.v. €135
   (Lay-out = verrassing)
€ 333

Foto sessie

 • ✓ 1 uur fotografie

 • ✓ max. 5 personen
 • ✓ zorgvuldige selectie van alle beelden

 • ✓ zorgvuldige nabewerking van alle geselecteerde (min. 40) beelden
 • ✓ levering van alle (min. 40) beelden via een online galerij
 • ✓ inclusief kilometervergoeding in Turnhout, Oud-Turnhout en Vosselaar
 • ✓ levering van de beelden binnen de week na de shoot
€ 300

Bevries momenten voor altijd.

“Wat een fijne ervaring om met Tessy te gaan shooten. Ik voelde me helemaal op m’n gemak en ons zoontje zéker. Tessy zet haar model(len) op de eerste plaats. Het ging er spontaan, ontspannen en toch erg professioneel aan toe. Het voelde soms zelfs alsof er geen fotograaf bij was. En wat een prachtige resultaten! Daar gaan we nog lang van kunnen genieten.”
Kaatje Henderickx
Borstvoeding shoot
Een tijdje geleden deed ik met Tessy een borstvoedingsshoot. Ik was best wel zenuwachtig want je geeft letterlijk toch wel wat van je bloot. Ondanks het miezerige weer was het een super fijne ervaring. We voelden ons allebei enorm op ons gemak bij Tessy en het resultaat is fantastisch. Zo blij dat ik mooie herinneringen heb aan een intense periode.
Katinka Zegers
Borstvoeding shoot

Mijn naam is Tessy

Sinds 2019 ben ik professioneel fotograaf. Dankzij mijn ervaring als fotograaf, kan ik creatief uit de hoek komen en dankzij mijn portie humor kan ik jou tijdens je sessie volledig op je gemak stellen.

Sinds 2022 ben ik moeder van een prachtige dochter en startte ik met het vastleggen van alle fasen van mijn zwangerschap. Deze beelden zullen mij voor eeuwig doen stilstaan bij deze wonderlijke periode. 

En dat is wat ik voor jou ook gun.

Laat onderaan je gegevens achter en ik neem binnen de 48u contact met je op. Ik plan met veel liefde een shoot voor je in.

Veelgestelde vragen

Dit is een terecht vraag in ons land. Bij regen zal de shoot verplaatst worden, want dit is ook voor mij als fotograaf niet fijn werken.

Bij bewolking gaat de shoot wel gewoon door, dit bezorgt zelfs mooie beelden en is ideaal voor een fotografie sessie. Fel en rechtstreeks zonlicht moeten we namelijk gaan vermijden tijdens onze fotografie sessie samen.

Het aanleveren van het volledige digitaal album gebeurt binnen de week na de shoot.

De foto’s worden geleverd via een online galerij die je de mogelijkheid geeft om de afbeeldingen te downloaden. 

Alle foto’s van Tessy Hellemans worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Dit staat ook in de algemene voorwaarden geschreven. Boek je een fotografie sessie, dan ga je automatisch akkoord met het gebruiken van jouw foto’s. Wil je dit liever niet, geef me dan zeker een seintje en dan hou ik daar rekening mee.

Daarvoor stuur je me een mailtje, dan kijk ik met veel liefde mijn agenda voor je na.

Vul onderaan het formulier in en ik neem snel contact met je op.

Met al je andere vragen contacteer je me gerust via mail. Ik help je graag zo goed mogelijk verder!

Laten we samen shooten

Wat fijn dat je de webpagina helemaal tot hier doorgenomen hebt!

Als je op dit moment het idee hebt dat ik je kan helpen en je bent benieuwd of nog vrij ben op jouw gekozen dag, vul het formulier hieronder in.

Ik reageer tijdens werkdagen binnen de 48 uur op je bericht.

Tot snel!