Huwelijk

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving!

Wat een heerlijk vooruitzicht hebben jullie met z’n twee en hoe spannend is het om die mooie dag van jullie vorm te gaan geven.

Het zoeken en vinden van een huwelijksfotograaf is spannend, want je beleeft jouw speciale dag maar één keer. Je zoekt een fotograaf die je enerzijds goed op je gemak kan stellen, maar die anderzijds ook ervaren genoeg is om alle onvergetelijke momenten te vangen en vast te leggen.

Jullie grootste verlangen is om jullie huwelijksdag op een ongedwongen manier vast te laten leggen, zodat je nog lang zal kunnen nagenieten van de prachtige beelden die afgeleverd worden.

Stel je eens voor...

✓ Je droomt van een dag om nooit te vergeten, zonder stress en zonder al te veel gedoe. Je bereidt alles goed voor en je droomt van een huwelijksfotograaf die je mee in je voorbereiding ondersteunt.

✓ Je vindt het belangrijk dat alle gasten aanwezig voluit kunnen genieten en vooral ook: dat hun genot mee in beeld gebracht wordt. Je wilt het totaalplaatje in beeld.

✓ Je wilt geen stijf gedoe op je trouwfeest, je wilt spontane momenten creëren en vastleggen.

✓ Je vindt de natuur heel belangrijk, je gaat graag wandelen en je kan echt genieten van een weekendje weg in de natuur. Dit natuurlijke en pure wil je ook tonen op je trouwfeest.

✓ Je wilt jouw belangrijkste dag in je geheugen prenten. Je vindt het belangrijk dat je de sfeer kan herbeleven aan de hand van de gemaakte foto’s.

Dan ben je bij mij écht aan het juiste adres om jouw huwelijk in beeld te brengen.

Let's make memories together...

“Een fotografe waar je je thuis bij voelt. Ze kan de juiste momenten op een prachtige manier vastleggen. Tessy is een ongelooflijk getalenteerde fotografe. Heel aangenaam om mee samen te werken.”
Jochen Lauwers
Huwelijk
“Heel mooie foto’s en een fijne samenwerking. Ook heel snel in het doorsturen van de uiteindelijke fotoreeks :)”
Kim Masselin
Huwelijk

Drie huwelijkspakketten naar jouw keuze

Hoe ga ik te werk als huwelijksfotograaf? Wanneer jullie contact opnemen met mij voor jullie mooie dag, nodig ik jullie uit voor een kennismakingsgesprek in mijn bureau in Turnhout. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat ik jullie goed leer kennen voor jullie grote dag. Als het dan klikt en we alledrie enthousiast zijn, maken we alles in orde en zet ik de datum om jullie mooie dag te fotograferen definitief in mijn agenda.

Ik bied, afhankelijk van je wensen, drie pakketten aan. De pakketten zijn afhankelijk van het aantal uren dat jij me wilt boeken als huwelijksfotograaf.

Elk pakket is inclusief:
✓ gratis kennismakingsgesprek in Turnhout
✓ mini-album (15×15) met linnen kaft met 20 pagina’s (mogelijke upgrade naar 30×30 luxe album)
✓ een preview met ongeveer 30 beelden binnen de drie dagen na de bruiloft
✓ een online galerij met alle beelden in hoge resolutie binnen de tien weken na de bruiloft

Elk pakket is exclusief reiskosten (€0,50,-/km vanaf Turnhout).

12u fotografie

  • ✓ maximum 12 uur aanwezig
  • ✓ minimum 450 geselecteerde en bewerkte beelden in hoge resolutie
€ 2290

9u fotografie

  • ✓ maximum 9 uur aanwezig

  • ✓ minimum 350 geselecteerde en bewerkte beelden in hoge resolutie

€ 1990

6u fotografie

  • ✓ maximum 6 uur aanwezig

  • ✓ minimum 250 geselecteerde en bewerkte beelden in hoge resolutie

€ 1390

Fotografie stijl

Voor mij bestaat er niets mooier dan de meest intense momenten van jouw belangrijke dag vast te kunnen leggen.

Ik vind het fijn om mensen te laten ontspannen en openbloeien voor de lens. Het liefst probeer ik dan ook spontane momenten te fotograferen, die mensen tonen wie ze echt zijn.

Mijn stijl is ongedwongen en spontaan. Ik vind het belangrijk dat je niet geposeerd op de foto staat, maar dat je plezier hebt voor de lens. Juist die emotie wil ik vangen op beeld.

Werkwijze

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt overlopen welke momenten er zeker op beeld vastgelegd zullen worden. Zo wordt er besloten hoeveel uren fotografie er nodig zal zijn en wordt een passende offerte op maat opgesteld.

Samen stellen we een shootlijst op, met alle momenten die op beeld vastgelegd zullen worden.

De voorbereiding, de first look, de fotoshoot, de ceremonie, de (kerk)dienst, de groepsfoto's, het diner, het feest... Het is allesomvattend en ik help je mee met het maken van je planning!

Gratis mini-album

Bij elk huwelijkspakket krijg je een gratis mini-album (15x15) met linnen kaft van 20 pagina's. De kleur van je linnen omslag, kan je zelf kiezen. De inhoud van het mini-album wordt een verrassing voor jullie beiden.

Wil je jouw mini-album graag upgraden? Na jullie huwelijk krijgen jullie mijn brochure met fotoalbums door om jullie keuze te maken. It's all up to you!

"Tessy was onze huwelijksfotograaf en zij heeft dat fantastisch gedaan! Je voelt je meteen op je gemak bij haar, ze kent haar vak en levert prachtige resultaten af. Een aanrader om met haar samen te werken."
Flora van Hoof
Huwelijk
"Al van voor de shoot spatte het enthousiasme van de fotografe er af via aankondigingen op social media. Vanaf het eerste contact was de ongedwongen sfeer en de vriendelijkheid van de fotografe meer dan voldoende om je helemaal op je gemak te doen voelen. Tijdens de shoot zelf had ze een heleboel ideeën om ons spontaan en gelukkig op beeld vast te leggen. We waren blij verrast met de foto's (en de snelle service, we kregen ze de dag erna al) want ze waren nóg beter dan dat we gedacht hadden. Ons ziet ze zeker nog terug!"
Sander Bogaert
Verloving shoot

Mijn naam is Tessy

Sinds 2019 ben ik professioneel fotograaf. Dankzij mijn ervaring als fotograaf, kan ik creatief uit de hoek komen en dankzij mijn portie humor kan ik jou tijdens je sessie volledig op je gemak stellen.

Sinds 2022 ben ik moeder van een prachtige dochter en startte ik met het vastleggen van alle fasen van mijn zwangerschap. Deze beelden zullen mij voor eeuwig doen stilstaan bij deze wonderlijke periode. 

En dat is wat ik voor jou ook gun wanneer jij me laat meedraaien tijdens jouw huwelijksdag. 

Laat onderaan je gegevens achter en ik neem binnen de 48u contact met je op. Ik stuur je met veel liefde mijn brochure door met mijn manier van werken.

Veelgestelde vragen

Ik vind het erg belangrijk dat ik jullie goed leer kennen voor jullie grote dag. Als het dan klikt en we alledrie enthousiast zijn, maken we alles in orde en zet ik de datum om jullie mooie dag te fotograferen definitief in mijn agenda.

Vlak na het huwelijk wordt een preview doorgestuurd. Het aanleveren van het volledige digitaal album, gebeurt binnen tien weken na het huwelijk.

De foto’s worden geleverd via een link van mijn server. De link is beveiligd met een wachtwoord. Na aanleveren van de foto’s wordt ook het mini-album thuis bezorgd.

Alle foto’s van Tessy Hellemans worden gebruikt voor promotionele doeleinden. Dit staat ook in de algemene voorwaarden geschreven. Boek je een fotografie sessie, dan ga je automatisch akkoord met het gebruiken van jouw foto’s. Wil je dit liever niet, geef me dan zeker een seintje en dan overleggen we even wat er wel en niet mogelijk is.

Daarvoor stuur je me een mailtje, dan kijk ik met veel liefde mijn agenda voor je na.

Je trouwdatum komt pas definitief in mijn agenda na het betalen van het voorschot van €250.

Met al je andere vragen contacteer je me gerust via mail. Ik help je graag zo goed mogelijk verder!

Benieuwd of jullie datum nog vrij is?

Wat fijn dat je de webpagina helemaal tot hier doorgenomen hebt!

Als je op dit moment het idee hebt dat ik je kan helpen en je bent benieuwd of je datum nog vrij is voor huwelijksfotografie, vul het formulier hieronder in.

Ik reageer tijdens werkdagen binnen de 48 uur op je bericht.

Tot snel!