Business

Hi, mijn naam is Tessy

Sinds januari 2019 ben ik professioneel fotograaf

Dankzij mijn portie humor kan ik creatief uit de hoek komen en jou tijdens je fotografie sessie volledig op je gemak stellen. Op deze manier kan ik moeiteloos spontane momenten in beeld brengen.

Niet alleen is spontaniteit een kernwaarde in mijn fotografie bedrijf, maar staat ook het groene en de natuur centraal.

Jouw business in beeld

Lieve woorden

“Ik deed bij Tessy een borstvoedingsshoot met mijn dochtertje van 3 maanden. Van in het begin voelde ik me helemaal op mijn gemak. Tessy toetste geregeld af hoe ik me voelde bij bepaalde settings, of ik nog comfortabel zat, of we het niet te koud hadden, … We namen ook geregeld pauze om ons even in een warm dekentje te wikkelen. Tijdens de voedingsmomenten zelf heerste er zoveel rust. Ik vergat soms even dat Tessy foto’s aan het maken was en dat kan je zien in het eindresultaat. De foto’s zijn alles waar ik op gehoopt had. Ze stralen liefde en intimiteit uit, een mooie weerspiegeling van hoe ik mij voel bij borstvoeding geven. Ik ben enorm dankbaar voor de mooie herinnering aan deze periode.”
Amber Bekaert
Borstvoeding shoot
“Tessy was onze huwelijksfotograaf en zij heeft dat fantastisch gedaan! Je voelt je meteen op je gemak bij haar, ze kent haar vak en levert prachtige resultaten af. Een aanrader om met haar samen te werken.”
Flora van Hoof
Huwelijksfotografie
“Ik deed een tijdje geleden een zwangerschapsshoot bij Tessy. Ik was niet zo graag zwanger, en toch triggerde Tessy haar manier van fotograferen mij enorm! Nu ik bevallen ben van ons tweede kindje, kan ik alleen maar met een enorm fijn gevoel terugkijken naar zowel de shoot als de foto’s. Ik geniet volop van onze baby en heb toch een ongelofelijk mooie herinnering aan de moment waarop dat kleine wonder in mijn buik zat! Absoluut een aanrader voor alle zwangere mama’s!”
Ellen Hervent
Zwangerschap shoot

Mijn recentste werk

Mijn aanbod voor jou

Bij een nieuwe, professionele website horen ook professionele beelden. Om een juiste uitstraling te hebben, gaan beide hand in hand.

Ik ben niet bang om een eindje te gaan rijden voor jou. Ik kom graag bij je langs, voel de sfeer aan en zal vervolgens jou en je bedrijf fotograferen zoals het is. Dit in een warme, lichtrijke stijl zodat je beelden tijdloos zijn en de juiste uitstraling hebben voor je website en sociale media.

Klaar om meer klanten aan te gaan trekken? Neem deel aan The business experience!

  • (Gratis) online kennismaking call
  • 1,5 uur aanwezig voor fotografie
  • 1 of 2 kleding wissels
  • 15 afbeeldingen in hoge resolutie

Extra beelden aanschaffen kan achteraf: ​

  • 25 extra afbeeldingen in hoge resolutie – te selecteren uit de online galerij (+€99)
  • alle afbeeldingen in hoge resolutie – te selecteren uit de online galerij (+€195)

€399

+ kilometervergoeding (€0,5/km vanuit Turnhout)

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Laten we samen shooten

Wat fijn dat je de webpagina helemaal tot hier doorgenomen hebt!

Als je op dit moment het idee hebt dat ik je kan helpen en je bent benieuwd of nog vrij ben op jouw gekozen dag, vul het formulier hieronder in.

Ik reageer tijdens werkdagen binnen de 48 uur op je bericht.

Tot snel!